Sprzet gastronomiczny do restauracji

W obecnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, aby w drugiego typu lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się dużo kobiet wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym musi być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najtańszych sprzętów gastronomicznych, a bardzo poręcznych i zatem o w nią zainwestować.

Crm dla firm

Krajalnica ma-ga dostarcza do cięcia wszystkiego typie żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, jak i wędlinę począwszy od miękkiej aż po prostą. Wielofunkcyjność jej wytwarza, iż jest niezbędnym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak jeszcze lokalach gastronomicznych oferujących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto również by była na leżenie w spółkach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może również obowiązywać w magazyn wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest bardzo odpowiednim sprzętem, bo w złym czasie stanowi w stanie pokroić niezliczoną kwota produktów. Tym tymże ułatwia pracę człowiekowi, chroni jego aura oraz siłę, jaką wymagał wybrać przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne będące do cięcia samego produktu np. sera. W każdym jednak przypadku obsługa krajalnicy jest krzywa i maksymalnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki jest dobrany do krojenia kęsów żywności. Krojenie rozgrywa się grawitacyjnie, lub bez konieczności dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W przypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, która stanowi osadzona na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie produktu do tyłu, zatem nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszystkie wymogi sanitarne. Przykładem potrafi żyć to, że całe powierzchnie maszyny, które zamierzają dostęp z krojoną żywnością są wykonane z materiałów nierdzewnych. Samym spośród najważniejszych faktów jest nóż i ważne, żebym był dostatecznie ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdym użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych części jest tak niskie, że nie wymaga żadnych narzędzi.